11 oct 2016, 23:51

Thesaurus 

  Poesía » Filosófica
379 0 0

Шафранено ценен, горчив, ароматен
Анима с анимус в същностна схватка,
силно на кръвта и земята подвластен.
Тъмно и светло, слабо и силно – в загадка.
Радост в безгрижие, но младост в тревога.
Искри и сияе, но огънят тлее, скрит надълбоко...

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??