16 ago 2009, 10:10

Ти 

  Poesía » De amor
557 0 1

 

 

Ти летиш със ветровете

хванат за ръка,

носещи прашец на всички

горски пролетни цветя...

Ти се носиш сред вълните,

сбрал от цялата им мощ,

светещ пламък сред скалите

на безкрайна нощ.

© Людмила Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стих - картина!
    Това се казва хубав портрет! Но пък има и пейзаж!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??