Почти спомен,
почти бездомен
в нещо като душа -
приютен,
от милост,
за да не сгреша
към сърце,
дали имаш,
загадка е това!
Почти спомен,
почти любовен...
си Ти!
© Авде Дуае Todos los derechos reservados