Jun 10, 2012, 1:17 PM

Ти 

  Poetry » Love
574 0 0

Почти спомен,

почти бездомен

в нещо като душа -

приютен,

от  милост,

за да не сгреша

към сърце,

дали имаш,

загадка е това!

Почти спомен,

почти любовен...                                             
си Ти!

© Авде Дуае All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??