5 dic 2013, 21:47

Ти... 

  Poesía » De amor
454 0 0

Ти ли думите крадеш ми,

Ти ли тихо се промъкваш в моя сън,

Ти ли сгряваш нощите студени,

Когато бурята руши отвън...

 

Ти ли си човекът този,

До когото искам да заспя,

А виждайки те близо сутрин

Да поискам да летя...

 

Ти ли дните ми безкрайни

Ще превърнеш във игра,

И над  седмиците мрачни

Ще постелиш ти дъга...

 

Ти ли ще накараш сърцето

От тъгата бързо да отвикне,

Ти ли ще си този,

Който мене ще обикне.

 

© Мила Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??