"Важните" в живота са малко,
колкото и да звучи жалко.
Чувството на самота го има при всеки,
колкото и да те обвиняват, че това са заради твоите грешки.
Всеки допуска грешки, важна е поуката от тях,
къде съм го допуснал аз, така и не разбрах.
Човек е сътворен да мисли и разсъждава,
макар че на повечето от тях не им се отдава.
Ти си тази, която когато я видя, сърцето ми ще изскочи,
как можа да решиш, че всичко изведнъж ще приключи.
Ти, тази, за която някой е готов всичко да заличи,
избра другия пред този, който истински те обича, а не пречи.
Жестока е съдбата, сме казвали всички,
а не сме успели да осъзнаем, че за някои хора сме пречки.
Стига сме били толкова драматични,
край на всички моменти, спомени, мисли, дни мрачни.
© Halil Kelov Todos los derechos reservados