17 sept 2018, 12:23

Ти 

  Poesía
466 0 0

Върнах се откъдето тръгнах,
вървях, вървях,
стигнах до никъде,
не вървях,
не съм те търсила,
стигнах до теб и те намерих
***
Искам от теб всичко, което си готов да ми дадеш.
Нищо повече.
Нищо по-малко.

© Ива Гачкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??