11 sept 2019, 11:09

Ти 

  Poesía » Civil
349 1 0

Ти

 

Кой, ако не ти,
знае, какво е
в сърцето ми,
щом те обичам?

 

Кой, ако не ти,
до мен ще стои,
когато гневни,
думи изричам?

 

Кой, ако не ти,
детето в мен
с нежност
и с любов ще дарява?

 

Кой, ако не ти,
ще топли душата ми,
с поглед да разпали жарава?

 

Кой, ако не ти,
ще погледне в очите ми,
когато луната изгрява?

 

Кой, ако не ти,
ще е винаги в дните ми,
и моята обич да заслужава?

 

 

Явор Перфанов
10.09.2019 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??