2 dic 2011, 13:58

Ти 

  Poesía
1106 0 25

Ти си нещо, което не знам дали се е случило,

топъл есенен дъжд, който в мен е валял,

шепа кестени в десния джоб, тиха музика,

всеки в жълто усмихнат пред мен светофар...

 

Всяка улица в сиво и всичките черни чадъри,

сънен прах по очите, преди да заспя.

Ти си устните, вятърът, всеки ъгъл в съня ми

и въпросът, и отговорът за любовта към света.

 

Ти си нещо, което не знам как се е случило,

обич в дланите, искреност, неочакван завой.

Ти си истина. Сълзи от радост. Привързаност.

Направен за мен. Ти си тук. И си мой...

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??