3 oct 2010, 0:09

Ти и Аз 

  Poesía » De amor
2307 0 21

                       Ти и Аз

 

 

Ти и Аз – случайна среща.

Тътен на прииждаща вълна.

Ти и Аз – задъхан поглед

и любов, дошла от вечността.

 

Ти бе бряг,

             земя,

                     скала,

                              сигурност и топлина.

Аз – вода,

             забързана река,

                               идваща след стръмен водопад.

 

Удар на вълна в скалата!

Влюбих се в брега...

Болката последва  тaзи ударна вълна!

 

Ти – студен и непонятен,

Аз – очакваща любов.

Ти – забравил за вълната,

Аз – притихнала до бряг!

 

След това по тебе се разливах,

Ти проникваше във мен.

Всяка моя капка ти изпиваше –

Аз щастлива бях, че искаш мен!

 

Ти и Аз – съдбовна среща.

Бряг и тичаща вода.

Аз и Ти – любов и болка.

Капчица, разбила се в скала.

 

Ти си бряг и ще посрещаш

всяка идваща вълна....

Аз оставих при скалата

само капчица една.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??