Ти и аз - два различни свята,
ти и аз - странно зависими един от друг,
ти - владетел на моето сърце,
аз - робиня в твойте ръце.
Ти и аз - с поглед един,
но в различни посоки.
Ти вярваш в себе си,
аз - вярвам в нас.
Аз - вече затихваща надежда,
повлечена от твойта сила,
подчинена на твойта власт,
ще продължавам да ти бъда робиня.
Ти - мой владетел
и моя болка вече,
толкова си близо
и така далече.
Ти и аз - два различни святa,
странно зависими един от друг.
Ти, владетел мой,
аз, робиня твоя!
© Тони Начева Todos los derechos reservados
странно зависими един от друг.
Ти, владетел мой,
аз, робиня твоя!
Харесах! Поздрав!