Не ме докосвай толкова горещо,
За следващия път по-силно да копнея.
Целуваш и обгръщаш,
А после сбогом казваш.
Предавам се, не мога вече!
Едно единствено желая.
Твоя аз да бъда
И ти да бъдеш мой във края.
© Никол Карагогова Todos los derechos reservados