1.10.2018 г., 11:22 ч.

Ти и Аз 

  Поезия » Любовна
491 0 0

Не ме докосвай толкова горещо,
За следващия път по-силно да копнея.
Целуваш и обгръщаш,
А после сбогом казваш.
Предавам се, не мога вече!
Едно единствено желая.
Твоя аз да бъда
И ти да бъдеш мой във края.

© Никол Карагогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??