1 dic 2006, 22:23

Ти кажи ми 

  Poesía
787 0 1
Ти кажи ми, ти кажи ми,
защо излъга ме любими?
Защо накара ме да страдам
и караш ме да разгадавам?

Казваш: "Трябва да се разделим"
и проблемът бил неразрешим,
и дори и всичко туй да променим,
казваш, че отново ще сгрешим!

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??