1.12.2006 г., 22:23 ч.

Ти кажи ми 

  Поезия
786 0 1
Ти кажи ми, ти кажи ми,
защо излъга ме любими?
Защо накара ме да страдам
и караш ме да разгадавам?

Казваш: "Трябва да се разделим"
и проблемът бил неразрешим,
и дори и всичко туй да променим,
казваш, че отново ще сгрешим!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??