21 dic 2008, 15:06

Ти Ли?! 

  Poesía » De amor
622 0 1
Пламъкът в очите ти изгаря ме -
изгаря всяка част от мойто тяло.
Огънят в ръцете ти пари ме -
кара ме на теб да се отдам изцяло.
Ароматът на кожата ти опиянява ме -
наркотик е той за моята душа.
Устните ти, ледени и страстни -
пак оставят ми следа.
Думите ти... от тях страхувам се -
не знам какво ще отредят.
ТИ ли?! -
ти за мен си всичко, което някога съм искала.
АЗ ли?! -
аз съм лист хартия, върху който не друг, а само ти си писал.
Искам да те имам - не мога да те притежавам...
Дали те обичам ли? - та аз те обожавам!



21.12.2008 г.

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??