15 dic 2008, 0:58

Ти ли беше 

  Poesía » De amor
684 0 3
Някой казваше,
че лек за всяка болка има.
Някой казваше,
че друг в живота ми ще има.
Някой казваше,
че любовта била измама
и такова нещо
на света няма!
Някой говореше
все лоши неща.
Някой не вярваше,
че я има любовта!
Някой така ме нараняваше,
някой сърцето си не даваше.
Някой тайничко
всяка нощ за любовта се молеше.
Някой постоянно
със себе си се бореше.
Някой не искаше
да бъда наранена.
Някой предпочиташе
да бъда студена.
Някой сякаш ме обичаше,
но пред себе си това отричаше.
Някой силно се страхуваше,
но на сън ме целуваше.
Някой за мен си мечтаеше,
но да ми го каже как не знаеше.
Някой ме искаше до себе си
и горчиво ронеше сълзи.
Някой идваше в съня ми.
Някой плачеше в нощта ми.
Някой разкъсваше душата ми.
Някой убиваше сърцето ми.
Някой... но кой?
Ти ли беше...?
Ти ли още ме нараняваш?
Ти ли, който не ми прощаваш?
Ти ли беше?
Твоето сърце ли плачеше?
Ти ли се страхуваш?
Ти ли още ме сънуваш?
Ти ли беше?
Искам да знам
не те ли болеше,
че остана сам?
Ти ли беше, кажи ми,
въпреки че много ме боли,
чувам само "Остави ме"...
Отивам си!!!
Сърцето стене и кърви,
вечно ще те помня... със сълзи в очи!!!

© Ирина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??