Ти ли си, ти ли си Рая,
пренесъл се тук и сега,
който изпълва с омая
любящо сърце и душа?
Ти ли си, ти ли си Рая,
осмислил деня и нощта,
в който с любов ще догарям,
огрята от ярка звезда?
Ти ли си?... Ти си, аз зная,
и Рай, и Вселена … Съдба.
С тебе ще бъда до края.
С теб – сбъдната моя мечта!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados