2 abr 2015, 11:46

Ти ме научи 

  Poesía » Otra
346 0 0

Ти ме научи, мамо да не се предавам и да гледам винаги напред....
Само ти никога не ме остави и продължаваш днес да си до мен....
Благодаря ти, мамо за това, че живея и никога не съм бил лишен от нищо....
За целувките, за прегръдките, за утехата.... благодаря ти, за всичко!

Ти ме научи, че света е жесток и ми каза, че хората всеки ден ще ме нараняват,
а аз си мислех, че всички са добри като мен, но накрая, мамо ти отново беше права!
Аз подавах ръка на всеки който имаше нужда, без да искам нищо той да ми дава....
но чак сега разбрах твоите думи, мамо "Синко, накрая всички те забравят"!

Аз бях търпелив с тези които ми поискаха помощ, без да чакам нищо в замяна....
Аз следвах твоите съвети, мамо и вярвах в думите "Доброто с добро се плаща"
Сгреших, защото хората не оценяват нищо, а аз си мислех, че всички са добри....
но само и единствено заради теб, мамо.... твоя син на всичко се научи!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??