18 may 2017, 16:52

Ти можеш ли 

  Poesía » De amor
375 0 0

Ти можеш ли да бъдеш светлината,

в нощите когато аз не спя?

Ти можеш ли да бъдеш тишината

и спокойствието в шумния ми свят?

Ти можеш, сигурен съм! Днес ела.

Отдавна ден и нощ те чакам....

Изминаха години вече, но съм тук

не спирам да те търся в тъмнината!

Ти можеш ли да бъдеш слънцето,

в дните когато вали през лятото?

Ти можеш да бъдеш и вълните в морето,

остави ме да съм с теб и не убивай в мен детето!

Ти можеш – знам, че можеш всичко да бъдеш...

Дете, момиче и жена...

Не говори! Очите ти говорят вместо тебе!

 

(18-05-2017)

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??