7 mar 2008, 21:50

Ти не знаеш...  

  Poesía » De amor
687 0 2
Ти не знаеш как ми липсваш,
как в нощите самотни мисля само за теб!
Ти не знаеш как копнея
твоето присъствие до мен да усетя!

Ти не знаеш, че се усмихвам
само заради теб.
Ти не знаеш, че се нуждая само
твоя образ да видя, за да заспя..

Аз знам, че ти няма да дойдеш
за мен и да ме прегърнеш, щом плача.
Аз знам, че ти си просто една мечта.

Посветено на едно китаристче в една църква...

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??