3 ene 2010, 8:43

Ти нежна фея 

  Poesía » De amor
861 0 9

 

 

 

Ти  нежна  Фейо

 

Очите  ти  ме  носят,

към  бурното   море

към  плажовете   жарки

на  потайни  брегове!

 

Устните   ти   страстни,

в   рая  ме   пренасят.

На  сладости  подвластни

умът  ми  те   отнасят!

 

С чародейната  усмивка,

плени  ми  ти  сърцето.

Да  се   обича  тъй   страстно,

в  съня,  не   е   прието!

 

Нежна   фейо  на  мечтите,

копнежен  блян  от  висините,

пощади   поне  душата

изпепелена  от  любовта  на  самотата!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??