5 jun 2012, 23:06

Ти обичаш ли ме още? 

  Poesía » De amor
1918 0 4

Ти обичаш ли ме още?

Всички кръчми вече са изминати,

всичките мегдани са пометени,

с краката ни са бързо те обходени

на танца в стъпките преплетени.

Всички пътища на спомена са минати,

на нощта моретата - преплувани,

денем слънцето подпалва в мене огъня

на дните ми, със теб изминали.

Всички пътища към тебе ме отведоха

и с тебе танца на живота ще танцувам.

По прашните мегдани и под слънцето,

по кръчмите с пиянските истории, 

за теб  морето на нощта ще преплувам

и в спомена за теб ще се стопя.

© Димитър Михов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??