16 abr 2008, 9:35

Ти отиде си с летния дъжд 

  Poesía » De amor
955 0 5

 

Сила ли трябва или малко омраза,

нежни или мрачни думи аз да редя.

И мъка, и радост ти ми показа,

как спокойна без теб да седя.


Тя се радва на твоята обич,

както радвах се някога аз,

но не знаеш, че аз съм нещастна,

но само щастие желая на вас.


Ти си всичко, което съм търсила -

и момчето, и вечния мъж,

и звездичка на тебе съм кръстила,

но отиде си с летния дъжд.


                                         19:50 ч

                                         15. 04. 08 г.

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??