Apr 16, 2008, 9:35 AM

Ти отиде си с летния дъжд 

  Poetry » Love
956 0 5

 

Сила ли трябва или малко омраза,

нежни или мрачни думи аз да редя.

И мъка, и радост ти ми показа,

как спокойна без теб да седя.


Тя се радва на твоята обич,

както радвах се някога аз,

но не знаеш, че аз съм нещастна,

но само щастие желая на вас.


Ти си всичко, което съм търсила -

и момчето, и вечния мъж,

и звездичка на тебе съм кръстила,

но отиде си с летния дъжд.


                                         19:50 ч

                                         15. 04. 08 г.

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??