Ти предизвикваш...
Дълбочина на жадното в погледа...
Сладко настръхнали връхчета...
Цъфтеж във клетките ми. Всичките.
И оживяват сънища! Във сбъдване.
…
За да останем дълго-дълго там -
във щастието нежно, дето търсим...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados