5 feb 2006, 21:31

Ти продаде любовта ми... 

  Poesía
997 0 3

Изчезна музата със тебе,
останах без душа.
Да пиша вече стана бреме,
затова предпочитам да мълча...

Няма я страстта,
липсват и думите горчиви.
Няма я дори и лудостта,
скрита в спомени красноречиви.

"Любовта не се купува"...
Ха, всичко има своята цена!
Любовта явно струва
по-малко от троха.

Остави ме без жал.
Замени ме за богатсво.
Превърна любовта ми в шепа кал,
задето те обичах наказа със коварство.

Но както казва damaianti:
"Усмивката е най - доброто лекарство".
Тя струва повече от диаманти,
тя струва повече от теб!



© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Определено е за много повече от 2.
  • Браво момичето ми, много е хубаво, и от мен 6-ца! Горе главата! Продължавай да пишеш!
  • какви са тези дбойки ? Стиха е добър макар че има нужда от малко редактиране,но като цяло е добри браво теди
Propuestas
: ??:??