28 ene 2011, 9:19

Ти решаваш 

  Poesía » De amor
761 0 0

Мога да бъда ангел, а мога да бъда и кучка...

Да сбъдна мечтите ти, но и най-гадния кошмар.

Мога да съм нежна целувка, но и белег... и смучка.

Да те целувам по бузата...или да ти забия шамар.

 

Искам да съм усмивката в очите ти,

най-яркия и хубав спомен в съзнанието.

Но ти ме караш да бъда болка в гърдите ти.

Не надежда да ти давам, а напротив - отчаянието.

 

Мога да съм грешница и да си нося кръста.

Да те убивам бавно и да знам, че съм виновна.

Да умирам за теб... или да не си мърдам пръста.

Ти кажи... спасение или присъда безусловна?

 

Огънят ми да те топли... или да те изгаря?

Жар... или пък пепел? Помисли си.

Да превързвам стари рани? Или пак да те ударя?

Ти решаваш... от тебе зависи...

© Няма смисъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??