13 may 2018, 0:40

Ти само излъжи се и ела... 

  Poesía » Otra
583 12 31

Добра съм днес, душата ми е хляб,
в сърцето слънчев лъч кръжи.
Самоконтролът ми привидно слаб...

Не вярвам в благородните лъжи.

 

Подмамват бели, ангелски крила.
Дъги в очите ми преливат.
Ти само излъжи се и ела...
Те – ангелите, със любов убиват...

 


 

 



 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??