15 feb 2017, 8:45

Ти ще светиш... 

  Poesía » De amor
337 0 6

Ти ще светиш в мене с поглед на дете,

в миг в душата ми от нежност да се случиш.

Тъй пак ще имам твоето небе,

безброй звезди в съдбовната ми участ.

 

Аз все ще нося синята любов,

да можеш в сън от дух да се изрониш.

Да бъда чуден огън като зов,

а ти да бъдеш ангелът ми в полет.

 

Ти ще светиш в мене с поглед на дете,

в миг в душата ми от нежност да се случиш.

Понеже си най-светлия летеж

и най-топлия в духа ми ручей!

 

 

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??