Погледнах твоето лице
и видях нежното сърце!
В тях са скрити нежност, топлина,
кой ги дарява с обич и топлина?
Усетих твоя допир и твоята страст,
кой ли лудува с тебе до екстаз?
Ти си съкровище мечтано,
ти си като слънчице желано,
ти си като бисер,
ти си като галеща вълна,
ти си като капчица роса!
© Пенка Петрова Todos los derechos reservados