28 oct 2024, 7:02

Ти си 

  Poesía » De amor
101 1 2

 

Ти си ангел,

ти си цвете,
ти си песен

сладка на дете!
Ти жена си,

моя сила,
с теб се чувствам

най - добре!

© Добромир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??