8 may 2008, 15:47

Ти си... 

  Poesía » De amor
814 0 3
Ти си първото нещо, което очите
срещат, щом дойде сънят.
Ти си първото нещо, което в мечтите
се ражда наред със деня.

Ти си преди всяка мисъл,
толкова истински в мен.
В сърцето с мастило подписал.
Далечен, ала не съвсем.

Висока пред мен планината.
Отатък, зная, си ти.
А има ли сила душата
с мен през болка да върви?

Ще бъдеш ли там на завоя
с вода и търсещи ръце.
Ще искаш ли да бъда твоя
с мастилен подпис в твоето сърце?


© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??