4 dic 2009, 13:55

Ти си... 

  Poesía » De amor
677 0 0

Ти си песента, която никой друг не може да изпее,
но аз веднъж те чух...
Ти си сълзите, които никой друг не може да изплаче,
но аз за тебе плаках неведнъж...
Ти си усмивката, за която всяка с трепет си мечтае,
а аз докоснах я за миг... един...

Ти... несподелен сън за мен си...
Ти... болката загробена във мен си...
Ти... мит вместо вяра си...

Ти... песен красиво изпята си...

Ти... всичко за мен си...

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??