27 jul 2022, 9:57

Ти си бил! 

  Poesía » De amor
392 5 12

Магнетичен, различен, усмихнат,

преди време те срещнах. Случайно?

 

Ти ли беше - със стъпки притихнали -

във съня ми пристъпваше бавно?

Ти ли беше в сълзите изплакани

и в мечтите за бъдеще влюбено?

Ти ли беше момчето очаквано,

дълго време пътя изгубило?

 

Ти си бил! Аз познах те, усетих,

че си този, когото мечтах!

И се влюбих. Със трепет в сърцето

сякаш нов живот заживях!

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??