Какво е слънцето без луната
и светлината без тъмнината?
Какво е вълкът без гората
и радостта без тъгата?
Какво е мирът без войната
и тялото без душата?
Какво е пчелата без цветята
и животът без нещата?
Денят без нощта и риба без вода?
Морето без вълните
и детето без мечтите?
Влюбеният без любовта
и принцът без просяка?
Какво са те, когато са наполовина?
Без теб ли съм - не съм щастлива!
© Мария Томова Todos los derechos reservados
Без теб ли съм - не съм щастлива!
Уникално!