Ти си най-хубавото нещо в живота ми, мило!
Ти си най-приказното нещо, което ми се е случвало!
Ти си най-истинският сън, който сънувам!
Ти си онова, което се нарича любов!
Ти си онова, което ми е най-скъпо на света!
Ти си спомен, минало, настояще...
Ти си моето бъдеще!
Ти за мен си всичко онова,
което олицетворява силата на любовта!
© Теодора Щерева Todos los derechos reservados