5 jun 2017, 0:28

Ти си моята звезда 

  Poesía » Filosófica
1054 2 11

Ти си моята звезда в нощта,

пътя осветяваш ми във мрака,

бъркам те понякога със друга светлина,

но бързо те намирам пак по топлината.

 

Ти си моята звезда на небосклона,

аз привлечен съм от физиката ти и от красотата,

гледам другите звезди, харесвам ги, но ти си свята,

няма друга като теб и толкова красива и богата във душата.

 

Ти си моята звезда сред милиарди други,

търсих те навсякъде и обикалях като луд,

искаха ме хиляди, да бъда тяхната позлата,

пазех се за теб, защото знаех ще те срещна тук.

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??