2 abr 2015, 11:45

Ти си "нищо" 

  Poesía » De amor
624 0 0

Ти си „нищо“


Смяташ ли, че смисъл има

любовта криле дарява,

а не ги отнема.

Какво ми даваш ти?

Любов, крила,

НЕ!

Това, което получавам

е болка и

тъга.

Радост и

щастие вече няма.

Изчезнаха.

Къде ?

След теб.

„Добро утро“,

„Лека нощ“,

НЕ!

Знай,

даде ми надежди,

но те са вече нищо.

© Емануел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??