Ти си „нищо“
Смяташ ли, че смисъл има
любовта криле дарява,
а не ги отнема.
Какво ми даваш ти?
Любов, крила,
НЕ!
Това, което получавам
е болка и
тъга.
Радост и
щастие вече няма.
Изчезнаха.
Къде ?
След теб.
„Добро утро“,
„Лека нощ“,
НЕ!
Знай,
даде ми надежди,
но те са вече нищо.
© Емануел Все права защищены