11 ene 2007, 11:55

Ти си прах в очите 

  Poesía
590 0 14
Ти си прах в очите-
съмнение черно,невикано!
Ти си крах за душите-
обезобразяваш сърцата на хората!

След теб не остава нищо,
дори смисъл напред да продължим,
в твоята паяжина като паяк яко ни връзваш,
Уж хора сме,а не мухички!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??