11.01.2007 г., 11:55 ч.

Ти си прах в очите 

  Поезия
592 0 14
Ти си прах в очите-
съмнение черно,невикано!
Ти си крах за душите-
обезобразяваш сърцата на хората!

След теб не остава нищо,
дори смисъл напред да продължим,
в твоята паяжина като паяк яко ни връзваш,
Уж хора сме,а не мухички!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??