17 jun 2006, 10:01

Ти си прекрасен пролетен ден  

  Poesía
821 0 6

Ти си прекрасен пролетен ден

страстна нощ през горещото лято

морсkи изгрев в лъчи озарен

фина роса с прашинки от злато

розов цвят с аромат напоен

съзвучие нежно от славей изпято

ти си сърцето що бие във мен

ти си за мен на света всичко свято.

© Незнаен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??