17 июн. 2006 г., 10:01

Ти си прекрасен пролетен ден  

  Поэзия
820 0 6

Ти си прекрасен пролетен ден

страстна нощ през горещото лято

морсkи изгрев в лъчи озарен

фина роса с прашинки от злато

розов цвят с аромат напоен

съзвучие нежно от славей изпято

ти си сърцето що бие във мен

ти си за мен на света всичко свято.

© Незнаен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??