17 may 2007, 9:09

Ти си този 

  Poesía
706 0 0
Ти си този, който ме кара
да се чувствам жена,
ти си този, който ме кара
да бъда желана.

Ти си този, който  ме
разплаква и бърше сълзите в нощта,
ти си този, без когото не мога.

Ти си този, дори и да не искаш,
за който копнея и без думи прося за обич.
Ти си този, когото обичам,
ти си този, с когото се чувствам щастлива.

Ти си този, за когото всеки ден проливам
сълзи,
за когото се мъча да живея,
за когото цял живот се боря,
а като че ли да те имам не умея?!

Ти си този, който ще върне усмивката
на моето лице,
ще изтрие тъгата с нежна целувка,
ти ще бъдеш този, за когото ще живея
и за когото ще умра!

Посветено на моята единствена голяма любов - Николай Бекяров!

© Д-р Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??