23 jul 2009, 21:26

Ти си този 

  Poesía
1243 0 10

 

 

 

Ти си този, който ще ме обича

и с бели коси.

Ще ме нарича свое момиче

и в есенни дни.

Ще ме топли среднощ във постеля

от дива трева

и не би позволил и в съня си

да бъда сама.

Ти си този, който сълзите ми

няма да спре,

но ще плаче със мен, стиснал

слабите ми ръце.

И във вятър, и в буря, когато

потънала в прах,

ненамираща вярна пътека,

скована от страх,

ти си този, когото ще търся

дори слепешком

с неугасваща вяра в сърцето...

... че където си ти,

                             съм намерила... дом.

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??