9 feb 2006, 23:45

Ти си тръгна!!! 

  Poesía
737 0 1

      ТИ      
Ти бавно тръгна си от мен
и обърна се наопъки светът,
и в този миг от моите очи
два бисера се готвеха на път.
Отдадох се на своите мечни
и пойсках любовта голяма,
подарих ти обич,нежни чувства
а какво получих в замяна?
Получих искрени усмивки
и много,много топлина
и думи всякаш пълни с  обич,
но всичко всъщност бе лъжа.
Мен не ме е страх от самотата,
но ми липсва твойта топлина,
но въпреки това върви си
с теб си тръгна ЛЮБОВТА!!!

Колкото и да ти е трудно-гледай на пред!Напред е бъдещето-то те чака,
а това което е било,остава назад,зад погледа ти...
Живей,така че когато погледнеш и напред и назад,да се усмихваш

и да казваш-
ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!!!

© Инка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е едно от най-невероятните нешта които някога съм чела-ЕВАЛА ТИ!
Propuestas
: ??:??