10 ene 2009, 21:18

Ти си знаеш 

  Poesía » Otra
700 0 2
 

Не че не искам - просто не мога,

ръцете ти стискам почти със тревога.

Отблъсквам те странно, дори непонятно,

тъй като другите са добри. Вероятно!

 

Няма да съдя, че сам съм оставен.

Когато е истина, излязла на яве.

Отдръпнат, прикрит или просто потаен,

върви ти по пътя, остани си със здраве.

 

Решавам проблеми, за мен непосилни,

може би има и някой щастливец.

Остана ни време, преминало заедно,

но не това време превърна ни в едно.

© Николай Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тя поела е кръста си...
    И венеца си трънен. И Ада!
    Безкомпромисно ничия...
    Все по -трудно различна...
  • Всичко е Божия промисъл!!! Поздрави
Propuestas
: ??:??