5 feb 2015, 1:14

Ти, смисълът за мен 

  Poesía » De amor
549 0 0

                                       Ти ангел ли си или нежност привлекателна?

                                       В душата ми отключила заключена врата...

                                       И всеки път ли като роза обаятелна -

                                       ще будиш толкова прекрасни чувства в кръвта?


                                      И искрата ли си в сърцето ми разпалена?

                                      Като изгрева красив - ти показваш прелестта...

                                     Ти сякаш мила от богиня си погалена -

                                     да бъдеш красотата на голямата земя.


                                    Ти звездата ли си заблестяла в небето -

                                    ей тази дето повече от другите блести?

                                    Ти стихията ли непокорна си в морето -

                                    онази сила дето мила никога не спи?


                                   Любовна песен пееш ти в мен трогателна,

                                   Не спираш да пленяваш с поглед моите очи,

                                   Ах, тази нежност,мила, в тебе, привлекателна,

                                   е просто смисъла на всичко в моите мечти.


                                   


                                   

                                    

                                      

                                       

                                     

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??