4 may 2012, 15:50

Ти, ти, ти... 

  Poesía » Otra
586 0 2

Сладурче си голямо,

ах, ако те хвана само...

Какво те чака не знаеш,

но след малко ще узнаеш!

 

Мадамите накуп ли се редят?

Спокойно, няма да ме победят...

С мен ще си до края,

няма да чакам, ще си поиграя.

 

Може да си от актьорите,

но ставаш само за аматьорите.

Мислиш си, че спадам към добрите,

но скоро ще ме одобрите.

 

Ти ли си принцът на бял кон?

Трябва да го забранят със закон!

И накрая в краката ми падаш,

но спокойно, няма да страдаш!

© Безсънна Нощ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??